IJTIMOIY-MADANIY TRANSFORMATSIYALAR POSTMODERN JAMIYATNING MADANIY-TARIXIY HODISASI SIFATIDA (O‘zbekiston Ochiq Konferensiyasi, 2025)
Ma’ruzada ijtimoiy-madaniy transformatsiyalarning shakllanish konsepsiyasi va ularning davrlar uslubidagi davrlashtirilishi, shuningdek, dunyoqarash tushunchasi, uning ilmiy hayotdagi, inqiroz davrlaridagi ahamiyati va bosqichlari ko‘rib chiqiladi. Uning postmodern jamiyatdagi xususiyatlari, madaniy transformatsiyalarning ijtimoiy oqibatlari va ijtimoiy-madaniy transformatsiyalarning o‘rnini aniqlash muammolari yoritiladi.