Ta’lim tashkiloti jamoasini rivojlantirish (O‘zbekiston Ochiq Konferensiyasi, 2025)
Hisobotda ta’lim muassasalari rahbarlari va o‘qituvchilarda yetakchilik kompetensiyalarini rivojlantirish shart-sharoitlari ko‘rib chiqiladi. Tadqiqot davomida aniqlangan jihatlar va taklif etilgan yechimlar ta’lim sohasida boshqaruvning turli darajalarida kadrlar resurslarini rivojlantirish siyosati uchun asos bo‘lishi mumkin, bu esa ta’lim tashkilotlarida umumiy samaradorlik va ta’lim sifatini oshirishga xizmat qiladi.