Postmodernlik sharoitida ta’lim tizimining ijtimoiy-madaniy transformatsiyasi (O‘zbekiston Ochiq Konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada postmodern davrda ta’lim tizimida yuz berayotgan ijtimoiy-madaniy o‘zgarishlarning mohiyati tahlil qilinadi hamda ushbu transformatsiyalarga hissa qo‘shuvchi ijtimoiy, madaniy va texnologik omillar ko‘rib chiqiladi. Muallif global madaniyat, raqamli muhit va axborot oqimining ta’lim jarayoniga ta’sirini, shuningdek, o‘qituvchi va o‘quvchilar o‘rtasidagi o‘zaro munosabatlarda yangi pedagogik paradigmalarning paydo bo‘lishini ta’kidlaydi.